onsdag 9 februari 2011

En gullig present


Kolla in denna handduk. Detta är en namnsdagspresent som Folke fick av sin farmor. Hon hade hört talas om hans intresse för denna lilla figur. Jag vet inte var handduken kommer ifrån men den var iaf öko-tex märkt och luktar inte sådär jätteskumt som annars såna här saker kan göra. Kan ni förstå hur glad ungen var när han kom hem med denna rosa dröm. Jag tror nog att det får bli fin-handduken som får följa med på badet och till stranden i sommar. Efter nån tvätt så ska den väl provas först här hemma också.

2 kommentarer:

  1. Fina rådjursbilder..Blev lite mörkrädd ett tag, du och jag har nästan samma bloggnamn OCH mailadress..haha..Ha det jättebra! Kram lena

    SvaraRadera
  2. Hej Lena! Vad tokigt med bloggnamnen, men det är väl oundvikligt då det finns så otroligt mycket bloggar. =) Ja våra rådjur är särskilt fina i år, hoppas de håller sig i närheten när bockjakten sätter igång så vi får lite färskt kött i frysen. Hade önskat att jag hade en än bättre kamera, men det ligger tyvärr långt ned på listan just ju rent ekonomiskt.
    Ha det gott!!

    SvaraRadera