torsdag 26 maj 2011

Vill tacka er!

Idag vill jag verkligen säga tack till alla er som läser här. Ni är faktiskt en rejäl hög har jag märkt. Även om jag kanske inte är så bra på att blogga just för tillfället, då det är mest amning och blöjbyta samt vila som gäller, så kikar ni in här ändå. Och det peppar mig! Ni lämnar dessutom alltid så fina kommentarer och mail. Jag är tacksam över att det just är NI som läser, för ni verkar vara så fina. TACK!

6 kommentarer:

  1. Kusin i H-stad26 maj 2011 kl. 17:42

    Tack själv, kära kusin. Vi syns snart!

    SvaraRadera
  2. Hej Hej! Jag kikar in här varje dag för att jag tycker du skriver så mysigt och inspirerande om ditt liv. Jag har själv en bebis och är imponerad av er som orkar blogga nästan varje dag - och tacksam för att jag får läsa. Jag ammar alltid med laptopen bredvid mig i soffan.

    mvh Maria

    SvaraRadera
  3. Det är ju bara för att det är så roligt att se vad ni har för er där uppe och framför allt nu när vi följts åt nästan hela graviditet nummer 2=)
    Ha en fin helg!
    /Sara

    SvaraRadera
  4. Kusin - Vad kul! Hoppas att du får en bra resa hit upp.

    SvaraRadera
  5. Maria - Tack så mycket! Vad kul att du gillar det jag skriver. Har ju hittills haft turen med att få en ganska lugn och snäll bebis så det går lätt att slinka in på internet en stund och kolla läget. Brukar passa på då hon sover mellan amningarna och jag behöver vila mig en stund. =)

    SvaraRadera
  6. Sara - Jag kan bara säga detsamma! Det är ju rätt så fräsigt att vi har koll på varandra fortfarande. Trist bara att vi inte har någon DP kvar, men vi får ju äran att träffa mina föräldrars lilla fis lite nu och då. Annars har vi lyckats pricka in två barn på samma år, det är ju inte så pjåkigt. Jag är så glad för er skull att det äntligen bor en lillasyster i er familj (vilken dag somhelst nu)! KRAM!

    SvaraRadera