tisdag 31 maj 2011

Två barn...

Att hinna med två barn själv som har helt osynkade rutiner är inte det lättaste. Kan erkänna att ingen deo i världen hjälper vissa stunder. Men idag har vi ändå lyckats med att ta oss en skogspromenad och lekt lite ute på gården. Vi skyndade oss att plocka in lite rabarber när vi såg att det skulle komma regn och nu står en paj i ugnen. Ska bli spännande att se hur resten av dagen går ihop. Är tacksam över att vi har middag i kylen som vi bara kan värma på. Skönt att dessa dagar inte kommer på riktigt förrän till hösten.

4 kommentarer:

  1. Är Folke hemma på dagarna eller går han några timmar på dagis? A går på sommarlov nästa torsdag så då kommr han vara hemma på dagarna. Vet inte riktigt hur jag skall lyckas stimulera honom och ta hand om lille H samtidigt..

    SvaraRadera
  2. Folke gick på sommarlov den 10'e maj. Så han är hemma på heltid och kommer att börja på förskolan igen tidigast den 1'a september. Tack och lov så har jag och R tagit föräldraledigt båda två samtidigt till slutet på sommaren, så vi kan hjälpas åt. Hoppas på att lillasyster har fått in bra rutiner sedan så det går lite lättare att planera dagen.

    SvaraRadera
  3. Ska bli intressant sen att se hur vardagen med två stycken blir. Man har varit bortskämd med att ha en "stor" tjej som klarar sig bra själv:) /Sara

    SvaraRadera
  4. Sara - Precis en stort barn som fixar det mesta själv. Det är väl lite det som är nackdelen också att de kan göra så mycket på egen hand medan man sitter och ammar. Folke har passat på några gånger och göra sånt som han inte får egentligen och då kan man ju känna att paniken smyger på lite lätt. Tex i förrgår släppte han ut hunden lös fast jag sa att han inte fick, medan jag satt uppe i vår säng och matade. Men men, han är så go och snäll så han kommer undan med det.

    SvaraRadera