söndag 1 maj 2011

Nu har vi hämtat hem vagnen

Den marinblå sittdelen med footsack. (jättesvårt att fånga denna färg på bild inomhus).


Sittdelen i upprätt läge utan footsack.

Med citykorgen på.

Presenten som Folke ska få ge till bebisen. Själv har han ju giraffsnuttisen från samma märke så nu får Smulan en kossa.
 I fredags hade vi bestämt oss för att åka och hämta hem chassit och sittdelen med footsack från barnenshus. Citykorgen har ju stått hemma ett bra tag eftersom den var ett fynd vi hittade i början på februari. Tyvärr så var det extremt svårt att fånga den fina marinblå färgen på bild. Men vagnen känns sådär lagomt smidig och rejäl på samma gång. Och då man sätter dit citykorgen så blir det helt perfekt för en nyfödd och en mamma som inte är i toppform. Är grymt nöjd över att vi lyckades hittade den där röda fina citykorgen och att den har stått hemma i vårt sovrum i tre månader och luktar "hemma". När vi ändå var på den där affären så fick Folke välja en snuttis som han ska få ge till sitt syskon i present. Först ville han att bebisen skulle en likadan som han har själv. Men sen kom vi på att det kan ju vara kul att ha olika, så då blev det en kossa. Antar att han tyckte att mönstret var nästan likt som hans giraff så då fick den duga. Gullungen!!

4 kommentarer:

  1. Smulan kommer att åka kungligt. :-)

    SvaraRadera
  2. vilken fin, vad roligt :)

    SvaraRadera
  3. killmamman - Tack! Man blir ju lite som ett barn och vill bädda och hålla på. Tur att jag har min son som tycker det är lika roligt att testköra och bädda som jag, så vi kan greja tillsammans. =)

    SvaraRadera