fredag 17 december 2010

Finfina julkort

Hittade dessa otroligt vackra julkort från UNICEF som vi har skickat i år. Förra året köpte vi från BRIS. Hade tänkt att sluta skicka julkort men då jag såg dessa så ändrade jag mig. Hur gör ni med julkorten i år?

4 kommentarer:

  1. Jättefina!

    Skickar faktiskt inte ett enda :(

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vi har faktiskt dragit ner på det lite iaf. Förut så skickade vi till hela släkten och nästan alla vi känner. Nu skickar vi bara några till lite släkt och vänner som inte träffar så ofta, samt några kompisar till Folke.

    SvaraRadera
  3. fina! Jag har inte hunnit skicka i år! tänker att jag är miljövänlig, även om det mest är en ursäkt till mitt dåliga samvete...

    Trädstaden du visar ger mig barndomsminnen! vill ha sådant till love :)

    Kram pernilla

    SvaraRadera
  4. Pernilla - Det är min miljövänligthetstanke som fått mig att tveka till julkorten, men sen kom jag på hur mysigt jag tycker det är att sitta och skriva de där julkorten och att det liksom skapar julstämning. Dessutom så går det ju en liten slant till UNICEF så då känns det bättre.

    Ja visst var den där trästaden fin. Blev väldigt sugen på den också, men vi har redan köpt alla julklappar till sonen och han fyllde ju år för precis en månad sedan så han har så mycket nya saker. Men det kanske kan bli en vår present. =)

    Kram!!

    SvaraRadera