söndag 24 april 2011

Mer om Belly Bandit Bamboo

Fotade från förpackningen. Här ser man hur magbandet ska sitta.


Så här ser den ut om jag lägger den platt på sängen. Just den jag köpte är i färgen natur, men finns också i svart av bambu modellen. Det finns även i andra färger av de andra modellerna.


Märket på insidan av Belly Bandit. Det är alltså ingen lapp som kan skava eller klia. Här står även vad den är gjord av och tvättråden.

Har fått frågor om Belly bandit, magbandet för att stödja midjan efter graviditet. Jag valde att köpa en med bambu överdrag för att de var extra mjuka och det känns bättre då man ska ha den på sig under en varm period. Jag har även känt på en orginal och den var ganska sträv i ytan så jag tyckte att det var värt pengarna att ta en lite dyrare som känns jättelen i tyget. Min kostade 895kr men de går att fynda billigare på Blocket och tradera.

Saxat från My Little Star's hemsida:
"Nu finns succén

Belly Bandit i Sverige!


Belly Bandit har blivit en favorit hos både Hollywoodmammor och tusentals andra mammor i USA och sprider sig nu över världen!


Produkten är designad för att hjälpa till att stödja magen och midjepartiet efter en förlossning och ge en snabbare återhämtning av figuren. Belly Bandit fungerar också som ett stöd under amning.


Kan användas från dagen efter förlossning och rek. tid för användning är 6-8 veckor från det att bebisen fötts men kan användas längre vid behov.


Även efter kejsarsnitt hjälper Belly Bandit kroppen att återhämta sig snabbare och ge ett skönt stöd.


Belly Bandit är en mjuk gördel som ger stöd åt mage, rygg och ben. Att linda midjepartiet efter förlossning har varit en sed i många kulturer under århundraden. Nu har många av Hollywood stjärnorna gått ut i intervjuer och meddelat att de valt samma metod i form av Belly Bandit som t.ex.


Angelina Jolie, Halle Berry, Jessica Alba, Tori Spelling och Gwen Stefani som alla är nöjda användare av produkten!


Här är modellen Bamboo som är en eko-vänlig variant med samma funktion som Original. Den här varianten är helt täckt av ett riktigt mjukt tyg tillverkat av bambu som passar extra bra för känslig hud t.ex. efter kejsarsnitt. Av de tre modellerna är det här den absolut skönaste. Produkten finns i svart eller natur och storlek XS, S, M, L & XL.


Du väljer storlek utifrån det midjemått du förväntas ha efter att barnet är fött. Några tumregler är att midjemåttet efter förlossningen brukar vara runt detsamma som vad du har i åttonde månaden. Precis innan förlossning kan du dra bort 7,5-12,5cm från ditt nuvarande mått. Efter förlossningen gäller det verkliga midjemåttet.


X-Small=71-83cm
Small=84-95cm
Medium=96-111cm
Large=112-126cm
X-Large=127-145cm

Är du på gränsen mellan 2 storlekar rekommenderar vi att du väljer den mindre för att undvika att din Belly Bandit blir för stor alltför snabbt. Det bästa är att ha så mycket som möjligt av kardborreknäppet kvar i början av användandet för att sedan kunna dra åt allt eftersom måttet minskar!


Belly Bandit kan även användas av dem som fått barn för en längre tid sedan för att ge en mer slimmad siluett under användandet, ett skönt stöd för ryggen och en bättre hållning! Ett jättebra stöd t.ex. om man har ett arbete där man är stående långa perioder. Se även modellerna Couture och Bamboo som har samma funktion som Original men är klädda i ett mjukt tyg för ytterligare bekvämlighet."

Självklart så kommer jag att berätta hur jag tycker den fungerar när jag fått chans att använda den ett tag. Jag kommer förmodligen att sälja den när den blivit för stor och då hojtar jag till här på bloggen så klart!

5 kommentarer:

  1. Men gud vilken bra sak!
    Även bra med spikmattan för nu tycker jag hon ska komma. :-D

    SvaraRadera
  2. Linda - Jag hoppas att den ska vara bra iaf. Känns som att det kan vara bra med lite extra stöd nu då man är helt förslappad av att inte kunnat göra något på flera månader. Å spikmattan e ju bra, men gu så ont det gjorde då man inte legat på den sen i sommras. Ajajaj, man måste bli lite mer härdad igen.

    SvaraRadera
  3. Hey excellent website! Does running a blog similar to this take a massive amount work?
    I have absolutely no understanding of computer programming but I was hoping to start my own blog in the near future.
    Anyways, if you have any suggestions or tips for new blog owners please share.
    I know this is off topic but I just wanted to ask.
    Thanks a lot!

    my web page luxe vakantiehuis frankrijk []

    SvaraRadera
  4. Incredible points. Solid arguments. Keep up the good work.



    Also visit my blog post: website ()

    SvaraRadera
  5. Your means of explaining everything in this paragraph is really good,
    all be able to without difficulty be aware of it, Thanks a lot.


    Check out my blog post vakantiehuisje frankrijk

    SvaraRadera