tisdag 14 juni 2011

Tygblöjor på!

Bum Genius 3,0 i färgen clementine.

I söndags så tog jag fram en tygblöja och testade på Flora. Med den minsta knäppningen och lilla inlägget så passade den perfekt. Hon kissade och bajjade lite i den och allt stannade kvar i blöjan. Ska nu rota fram resten av blöjorna och göra plats inne på toan för dem, så ska vi börja använda dem lite mer på heltid. Skönt att kunna spara lite pengar och veta att det bara är ogiftiga och ofarliga saker mot hennes skinn. Skönt att också slippa fundera på hur länge blöjorna räcker, när måste vi släpa hem ett nytt paket m.m. För dessa finns ju alltid hemma.

2 kommentarer:

  1. Har du provat många olika tygblöjor? Vilken är i så fall din favorit? Jag köpte jättemånga Børn blöjor och är helt nöjd egentligen. Men man blir ju så sugen på att prova andra också när man väl har börjat med tygisar!

    SvaraRadera
  2. Vi har provat kanske 5-6 olika sorter och har hittils varit väldigt nöjda med Bumgenius. Håller just nu på att testa poop's ( http://www.poops.se/ )blöjor och gillar dem väldigt mycket. Mycket beror nog på bebis form och vad man själv tycker är praktiskt osv. Och ja, det är ALLTID kul att testa olika sorter

    SvaraRadera