torsdag 16 juni 2011

En månad

Ikväll blir Flora en månad! Det känns ju lite hastigt på något sätt. Det är så läskigt när man tycker att tiden går sådär snabbt så man inte hinner med. Imorgon ska vi på BVC för en läkarundersökning. Ska bli kul att se om hon växt mera, då jag tycker att hon blivit väldigt stor. Hon kan redan ha storlek 62 på vissa kläder och är stark i kroppen. Hon hoppar fram som en groda då hon ligger på någon av oss och hennes huvud far runt som en liten uggla. Hon ler och pratar lite och  kan vara vaken väldigt länge på dagarna.

Amningen funkar fint och hon äter mycket och kräks mycket. Men hon har det klassiska magknipet. Hon gnyr och gnäller till lite nu och då och man ser på henne hur härligt det blir efter en rejäl rap. På kvällarna blir det lite värre och det kan bli en hel del gråt mellan de två sista matningarna innan natten. Men hon har inte ens hälften så besvärligt som storebror så det verkar hoppfullt. Hon sover väldigt bra på nätterna och jag känner mig hyffsat pigg nästan varje dag. Mycket skönt att liksom orka med dagen då man har två barn som kräver sitt och en lycklig hund som fått tillbaka en rörlig matte samt renoveringen av vardagsrummet.

Helt otroligt vad livet kan förändras mycket på en månad och så skänt att det är till det bättre. För precis en månad sedan satt jag med ond foglossning och svettades mellan förvärkarna och var allmänt trött, utmattad och småsur. Nu är det fantastiskt bra och Flora är så fin!

5 kommentarer:

  1. Jag känner precis samma. H blir fem veckor imorgon. När hände det liksom?

    SvaraRadera
  2. Tack! Och ja precis, när hände det??? :-o

    SvaraRadera
  3. Gud så skönt att höra, för Nellie är precis likadan med magknip och kvällspir. Då är hon inte ensam om att vara så.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Linda - Jag tror att det är vanligt som tusan att det är lite kvällspir och knip i magen på bebisar i allmänhet. Sonen hade ju jättebesvärligt, så detta känns ju som en droppe i havet om man jämför. Det har dessutom blivit bättre de senaste dagarna. Hon är rätt så lugn om hon får hänga på någons axel mellan latningarna på kvällarna. =)

    SvaraRadera