lördag 11 juni 2011

Söker svalka


Nu har vi verkligen haft varma dagar. Det är en aning svalare inne men inte mycket. Huvuduppgiften blir att dricka mycket vatten och se till så att Flora inte blir för varm. Sen får man se om man orkar något annat i hettan, typ äta glass!

6 kommentarer:

  1. Snacka om att värmen har flyttat dig uppåt i landet. Här är det kyligt:( / Sara

    SvaraRadera
  2. Vi har haft extremt varmt hela våren här uppe. Men jag tror att det ska komma svalre väder från söder nu till veckan. Det här är faktiskt lite väl mycket för en liten bebis. Flora får värmeutslag fast hon bara har blöjan på sig.

    SvaraRadera
  3. Å vad skönt att höra att det finns hopp Om bättre nattsömn. I går natt blev det tre timmar vaket tack vare bajset. Hon tar inte tutte heller vilket innebär att jag är levande napp. Jättejobbigt! Har flera nappar av olika slag men de spottas ut på momangen. Det är svårt som när vi skulle till BB igår o hon blir ledsen när man sätter/lägger ner henne i bilstolen. Hon är dessutom grymt lättväckt om hon ligger i famnen o man tror att man ska stoppa ner henne i vagnen:) men snacka om sinnessjuk lycka!!! /Sara

    SvaraRadera
  4. ja det har verkligen varit varmt! går inte att sitta ute med henry, vi söker svalka inomhus :)

    SvaraRadera
  5. Sara - Antar att vi haft tur med nappen. Vi köpte på vägen hem från BB och Flora sög fast den med en gång. Men de två dygnen på BB satt hon fast på mig. Med Folke fick vi kämpa för att få honom att ta napp. Minns att det var ett himla sjå.

    SvaraRadera
  6. killmamman - Ja det har varit samma här. Men nu har vi lite svalare. Igår var det så kallt att vi rakt fick lov att elda för att få det lagomt inne.

    SvaraRadera