fredag 10 juni 2011

Glad och varm








Det är så gött att leva!! I måndagskväll sådde vi i pallkragarna och planterade ut Folkes solrosor i rabatten. Flora sov gott i vagnen under myggnätet och jag fick hjälp av storebror att fixa allt. Efter vi hade planterat klart så blev det lek och bus med kära hunden. Det är så otroligt gulligt när Folke och Ville leker med varandra. man ser att hunden han stenkoll på vad han sysslar med och är inte alls lika klumpig och burdus som när det är en vuxen med. Dom här kvällarna är ovärderliga! Det kvittar att vi kommer i säng två timmar för sent flera dagar i rad och att vi glömmer både disk och tvätt, för det är så mysigt att vara ute på kvällarna när det är varmt och vackert.

4 kommentarer:

  1. Visst är det? Den här tiden är verkligen den bästa. Jag njuuuter! (Önskar jag bodde mer som ni gör dock, och itne i en lägenhet i stan..)

    SvaraRadera
  2. Underbart! Det enda som stör är myggjävlarna. ;-)

    SvaraRadera
  3. Susanna - Är inte avundsjuk på lägenhetsboende just nu, får jag erkänna. =) Men snart får ni ju åka upp till skogen och ha det trevligt! Ta med extra myggnät till lille H bara.

    SvaraRadera
  4. Linda - Ja, och extra drygt är det när man har en mini som ska skyddas mot de små vampyrerna.

    SvaraRadera