tisdag 23 augusti 2011

Till bvc med Flora


Idag var det dags för en tremånaders checkup på bvc. Hon var normal och kunde sitta med stöd, vände blick och huvud efter bvc-sköterskan, öppnade sina händer och höll upp huvudet i bukläge. Flora är nu prick 62 cm lång och väger 6760 gram. Hon fick även en del av det vaccin som erbjuds vid hennes ålder. Hittills inga biverkningar förutom trötthet. Tycker att det är svårt det där med vaccin. Känns som att välja mellan pest eller kolera. Till Folke gav vi mestadels av det som erbjöds och vi kommer nog att göra samma med Flora. Nu är lilla damen helt knäckt i soffan!

6 kommentarer:

  1. Nu blir jag nyfiken. Vilka vaccin valde ni bort och varför? /Maria

    SvaraRadera
  2. Linda - Mmmm, man är ju ganska kär!

    SvaraRadera
  3. Maria - Den här gången valde vi bort hepatit B. Tycker att den känns onödig då vi har extremt liten risk för att komma i kontakt med det hemma och vi har inga planer på att ta Flora på utlandssemester inom närmsta framtid. Ska vi iväg senare så tar vi det då istället.

    SvaraRadera
  4. Söta lilla Flora :)
    Du Lisa, använder ni naturvaggan?
    Vilde sover i den varje natt men vi har fått lägga i en 4mm plyfaskiva för att jämna ut den. Tycker att det blev lite väl mycket hängmatta efter 3 månaders användning.. Tänkte om eran var likadan?

    SvaraRadera
  5. Marie - Ja, våran är nog likadan. Har pallat upp med ett extra täcke under madrassen, men en skiva var ju smart. Flora sover i den varje natt och vi är annars mycket nöjd med den. Antar att materialet kanske ger med sig lite, eftersom den är flätad.

    SvaraRadera