lördag 13 november 2010

Eko bubblor

Fyndade några produkter från NATURE BABYCARE's sortiment på coop för kanske en vecka sedan. Mycket bra produkter tycker jag. Vi har tidigare provat blöjorna och varit nöjda. Tyvärr verkar det som att de ska sluta sälja detta på coop så det finns på utförsäljning. Jag köpte några flaskor av detta superduper badskum. Folke badar ganska mycket och han har väldigt känslig hud, så vi kan inte ha några starka produkter. Eftersom han ofta sväljer nån liter vatten så vill vi ju inte använda något som inte är ekologiskt. Detta badskum är perfekt då det är lika milt som vatten mot Folkes hud men ändå ger mängder med roligt skum att leka med. Vi fyndade detta för priset av två guldpengar. Snacka om tokbilligt! Lyckades även roffa åt oss lite bra och ha våtservetter från samma märke för samma billiga peng.

Som ni ser, mycket skum!!

2 kommentarer:

  1. Milda fick tvålen, för att anväda när vi badat i klorvattnet på badhuset, toppenbra! Annars badar hon alltid bara i olja hemma.

    Simma lugnt, F!

    SvaraRadera
  2. Folke badade alltid i olja förut när vi hade badbaljan. Men det går inte i vårt badkar, det blir förstört eller så får jag städa ihjäl mig (inte så prkatiskt med bubbelbadkar). Dessutom kräver han skum. Så detta var ju perfa.

    SvaraRadera