torsdag 4 november 2010

Höstens mössor från bAGus!


En snygg klarblå randig, med svart stjärna.


En stilren svart, med vit stjärna.


En supersnajdig lila/grön randig med monster på!
Har ni sett så snygg Folke kommer att vara. Vilket lyxmössliv Folke kan ha nu. Ett stort TACK till fina Anna som syr dessa fantastiska skapelser. Om ni är intresserade så kolla in bAGus blogg för information om tyger, mönster och priser.

7 kommentarer:

  1. Älskar den svarta. Är dom fodrade på nåt sätt? Typ fleece?

    SvaraRadera
  2. Nä, de är precis som den Freja har. Altså sydda i dubbel bomullstrikå. Perfekt mössa höst, vår och fina dagar på vintern. Under lekhjälmen eller som finmössa, åka bil mössa, gå på stan mössa m.m.

    SvaraRadera
  3. ps. som vuxen tror jag att den är perfa hela vintern om det inte blåser storm.

    SvaraRadera
  4. Frejas mössa har blivit lite stor (hennes huvud kanske har krympt????!)..Måste tvätta den å se om den krymper lite annars får jag beställa en i lite mindre size. Häromdagen då jag hämta på förskolan så såg hon NADA... Mössan på, ner över ögonen och lekhjälmen på. Där gick hon omkring och hade tydligen jätteskoj (?)... ;)

    SvaraRadera
  5. OK. Tror att sömmerskan har räknat ut att de verkar töja sig lite. Men tvätta den så drar den ihop sig lite. Om du tycker den ändå är förstor så kör den lite i torktumlaren också. Jag måste tvätta Folkes så ofta att de hinner nog inte töja ut sig så mycket.

    SvaraRadera
  6. Precis så är det.. Sömmerskan har räknat ut att modellen som hon använde tidigare i kompination med det här tyget gjorde att mössorna töjde ut sig och blev för stora. Detta är nu rättat till i mönstret och mössorna som man beställer idag har en mycket bättre passform. Om det är så att din dotters mössa inte passar efter tvätt så tycker jag att du mailar mig så kan jag ge dig ett bra pris på nästa mössa du beställer. Hälsningar Anna (bagussyr@gmail.com)

    SvaraRadera
  7. Hihi tack för erbjudandet men jag kan tyvärr inte ta emot det då freja fick mössan av folke! :-D ska tvätta den så får vi se. Annars växer hon ju i den. Lägger in en beställning sen på en till mössa ändå. Dom är sååå snygga!

    SvaraRadera