måndag 20 februari 2012

Tackar gudarna för Ella's kitchen!


Dessa små puréförpackningar är det enda som vi får i Flora nu. De ät helt perfekta. Ekologiska och släta i konsistensen. Dessutom så är det lagomt smakrika för en kräsen onge som Flora. Igår åt hon en och idag har hon ätit en hel till lunch så det bådar gott. Hinner nog få i henne en hel till om hon är på humör.

Så tips till er med sjuka eller kräsna bebisar (eller er som har både sjuka och kräsna på samma gång) eller bara vill ha något smidigt som går snabbt att ge på språng eller hemma då man har bråttom kan jag varmt rekommendera detta super puréer från Ella's kitchen. Folke älskade dem när han var liten och Flora verkar också gilla dem.

Detta i kombo med sempers fruktdrycker har fått lilla Flora att kvickna till igen. Nu är hon nästan som vanligt, bara lite hostig och snorig.

3 kommentarer:

  1. Hej! Vet inte om du känner till det stora Bloggminglet som kommer att vara den 28:e april i Sthlm? Det är för alla föräldrabloggare och alla har chans att komma, läs gärna mer på vår hemsida! Hoppas vi ses :-)

    SvaraRadera
  2. OOoo..det ska jag testa på min bebis. Superkräsen är han! :-)

    SvaraRadera