fredag 24 februari 2012

Hallå från sjukstugan


Ursäkta för kass blogg, men det är maximalt oflyt här. Igår fick vi ta en sväng till doktorn med Flora igen. Vet inte vad felet är men hon mår inte bra. Personligen så håller jag på att braka ihop också. Har dragit på mig en bihåleinflammation som gör mig helt matt, fasen vad ont det gör! Så alla huskurer och tips mottages tacksamt!

4 kommentarer:

  1. Hej! Först vill jag bara säga att du har en himla fin blogg, sen tacka för att jag numera är ägare till din väninnas tygblöjor, tack vare inlägget du hade för ett tag sen!
    Ang. bihåleinflammation, lite beroende på hur långt det har gått så kan det funka med en sån där nässkölj. Är det i början så kan man mota bort det har jag upplevt, men annars är det nog bara att få penicillin. =(

    SvaraRadera
  2. Tack för tips emmy och tack för din kommentar. Vad kul att få följa blöjorna vidare. Hoppas verkligen att dem ska funka bra för er!

    SvaraRadera
  3. Era stackare! Oroligt när bebisen inte mår bra. Färsk skivad ingefära och honung som får dra i hett vatten ska väl lindra lite allt möjligt, värt ett försök (till dig alltså)? KRYA PÅ ER!

    SvaraRadera
  4. nej men vilken otur...men ja nu är dte många som ligger skjuka =/ hopaps ni kryar på er snabbt! kram

    SvaraRadera