måndag 8 juni 2009

Dagens te och sutt shopping



Idag blev det en snabbis in till stan för att besöka återvinningscentralen. En hel släpvagn med gamla däck som skulle iväg, plus lite annat smått och gott. Vi har verkligen tur i Örnsköldsvik som har en sån bra återvinningsanläggning. Vi passade på att ta en kvick tur i till centrum för att inhandla en ny snuttefilt till lilleman. Han tappade sin älskade snuttis i lördags och vi hade ingen reserv, så nu är det fixat. Köpte även lite nytt te och en ny napp (natursutten) på Grön gåva till Folke. Lilleman har napp när han sover och han gillar verkligen natursutten, synd bara att de inte håller så länge. Men jag kanverkligen rekomendera dem, man slipper skarvar som samlar all världens äckligheter. Dessutom är de helmjuka så skulle barnet falla så slår de inte sönder munnen lika lätt.

4 kommentarer:

  1. Håller med! Leo har så många som vi alternerar mellan så jag tänker inte på att de inte håller. Det som är bra är också om de somnar på dem, de är så mjuka så de slipper alla hårda märken som kan bli! :)

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Malin - Jo, Folke är duktig på att somna på sina nappar med. Rätt skönt att de är såpass mjuka då. Då han var mindre hade vi ett stort gäng nappar eftersom de användes ofta och mycket. Nu räcker det med ca 3 stycken, en man använder och två reserver. Dessutom så har Folke en massa tänder som nöter en hel del på de stackars napparna.

    SvaraRadera