onsdag 5 oktober 2011

Stackars Flora

Det är inte lätt att vara lillasyster när man har en storebror som är på förskola. Det är helt omöjligt att hålla bacillerna borta. I Flora korta liv har hon nu hunnit med att vara lite förkyld med ordentlig nästäppa, men det var inget som bekom henne tack och lov. Nu har stackarn fått en ögoninflammation, men hon verkar inte bry sig så mycket om det heller. Hon tycker bara att det är jobbigt när jag ska rengöra ögonen på henne och det blir ju några gånger om dagen.

När Folke var sjuk första gången var han 13 månader och blev lite förkyld. Det var ju ganska lätt att hålla sig undan då man bara hade en bebis. Tyvärr är det helt hopplöst nu då han är på förskolan och ibland måste jag ju ta med Flora dit då jag hämtar eller lämnar. Och så som Folke är ju så vill han verkligen träffa sina kompisar nån gång i veckan. Helt plötsligt så har hans vänner blivit en viktig del av hans liv, så det är inget alternativ att låta honom gå hemma helt och hållet.

4 kommentarer:

  1. Samma dilemma här, krya på er!

    SvaraRadera
  2. Linda - Hon är redan bättre. *puh*

    SvaraRadera
  3. Mitt Ordnade Kaos - Visst är det svårt. Man vill ju skydde de små liven men man måste ju ändå leva normalt. Man får hoppas att de små får fördelen med ett tidigt starkt immunförsvar.

    SvaraRadera