söndag 30 oktober 2011

Sittdel


Idag bytte vi till sittdelen på barnvagnen. Jag saknar redan vår fina röda citykorg. Det är lite sorgligt att veta att vi aldrig kommer att använda den igen. Är grymt nöjd med vår citykorg. Den har varit så smidig och praktisk på alla tänkbara sätt. Just att man enkelt kunde bära den och att den var så ombonad och mysig. Flora gillade iaf sittdelen och hon tyckte nog att det var skönt med lite bättre uttrymme och stöd för att sitta.

5 kommentarer:

  1. Du är välkommen att besöka min hemsida med personliga tavlor och smycken!
    www.suzetteform.se

    SvaraRadera
  2. Ja jag känner likadant, har en city cross med citykorg. Men har börjat inse att jag nog får byta nu då han knappt får plats längre. Han är ju redan 70cm och jag tror korgen är typ 75. Hoppas han kommer gilla den lika mycket som Flora verkar göra. Funkar footsacken bra? Vi har ingen sån, men har funderat på att köpa en.

    SvaraRadera
  3. Mitt Ordnade Kaos - Jag tycker att footsacken är ett måste om man inte ska ha regnskyddet på jämt det blåser, snöar eller regnar lite. Den skyddar så bra mot alla väder och ett stort plus är att den nya (den modellen vi har) har fått en högre kant så det blir lite mysigare i vagnen. Dessutom de där smarta dragkedjorna så man kan göra fottsacken större med barnet. Vi är ute så pass mycket varje dag så jag tycker att den var värd 500 kr.

    SvaraRadera
  4. Ja jag får nog investera i en sån, mycket enklare att lägga barnet oxå om det sover & sen bara knäppa på. Har ju åkpåse sen Alfred var liten som jag tänkte anv. Till denna vagnen oxå men kanske bättre och sälja den och köpa en footsack så kan man ju bädda mysigt med filtar och sånt.

    SvaraRadera
  5. Vi har faktiskt både åkpåse och footsack. Det kan ju bli rätt kallt här på vintern så jag tycker åkpåse är suveränt. Den håller ju tätt och det är liksom ingen risk att det glipar och blir kallt. Sonen sov ju ute varje dag (när han var mindre)och vi kan ju ofta ha runt -20 på vintern. Sen tycker jag att footsacken är bra att ha på över åkpåsen för att skydda hela vagnen liksom. Det är ju inte så trevligt om det snöar in och lägger sig på åkpåsen. Men jag är lite petig med där, det kan jag erkänna. Vill inte att minsta lilla vindpust ska nå min bebis. =O)

    SvaraRadera