fredag 14 oktober 2011

Mer frågor om vällingbarn!

Har fler frågor till er med vällingbarn. Uppskattar era svar jättemycket!!!


  • Använder alla nappflaska, eller är det någon som gett välling ur pipmugg?

  • Vid vilken ålder började ni att ge välling och varför just då?

  • Vilken typ av välling gav ni då ni började och varför?


4 kommentarer:

  1. Jag försökte göra egen välling men köpte sempers välling som Alfred tyckte om.

    Jag kommer inte ihåg när jag började ge honom, kanske runt halvåret då jag trappade ner på amningen. Minns inte riktigt (slutade amma vid 8 mån, så det kan varit då) Han åt massor både mat & välling så det var därför jag började ge honom för han var så hungrig & otroligt aktiv som liten. Han slutade lite efter året då han totalratade välling i både flaska & pipmugg.

    Mina erfarenheter av välling i pipmugg är att det lätt fastnade i hålen. Testade några olika slagsflaskor bland annat NUKs men det bara fastnade & Alfred blev vansinning så det fick bli flaska här, men som sagt inte så lång period han åt välling. Bara en stor portion gröt på kvällen & typ en macka, innan värsta tröttheten slog till.

    SvaraRadera
  2. Jag har gett välling till alla tre mina men med olika resultat. Den äldste åt välling ett tag men började sedan tycka allt sämre om det så det blev ganska kortvarigt. Men de andra två har gillat det. Vi gav Sempers välling och i nappflaska. Började med det när jag trappade ner amningen, dvs efter sex månaders ålder. Det innebar ett ganska snabbt slut på amningen, de kom på att maten kom snabbare i flaskan tror jag för mammamaten blev plötsligt inte alls intressant. Inte riktigt så jag hade tänkt mig det hela.

    SvaraRadera
  3. jag började ge välling i flaska vid 5 månader just pga av att han skulle bli mätt på kvällen vid nattning och det resulterade i att han började sova hela nätter vilket gillades.
    jag ger sempers välling

    SvaraRadera
  4. Tack för att ni fyller på här!! =O)

    SvaraRadera