tisdag 27 oktober 2009

Vinterkängorna




Igår kom de fina vinterkängorna till Folke med posten. Supersnabb leverans! Med den smarta kardborreknäppningen så kan Folke ta av och på dem själv. De kommer att bli perfekta när minusgraderna kommer. Jag skriver mer om dem när Folke fått prova dem lite! Och blir ni sugna på att köpa likadana så finns de hos ecoloco!

8 kommentarer:

  1. Ja visst var de fina! Dessa är i den ljusaste färgen. De finns även i mörkare brun och svart.

    SvaraRadera
  2. Härligt att de blev bra :-) Det är så skönt för barnen att själva kunna sätta på sig skorna.
    Tjingeling
    Loa

    SvaraRadera
  3. Tål dom jättemånga minusgrader? Håller fötterna sig varma i typ minus 20 grader eller är det ett par "höst & vinterskor"? Funderar på att beställa, men vill ha ett par riktigt varma till henne.

    SvaraRadera
  4. Linda - Vi kommer ju att ha dem som vinterkängor. De ser ut som att de skulle hålla varmt i väldigt kalla vinterdagar. Vi har ju tagit storlek så man får i en en tjock extra strumpa plus en tovad ullsula då det är extra kallt. Vi kommer inte att ha några andra skor och här kan det ju bli -30 grader i januari ibland. (fast jag kan ju erkänna att vi kanske inte är ute så långa stunder om det är kallare än -15.)

    SvaraRadera
  5. Perfekt. Skall nog lägga in en beställning då. Är dom små i stl? Stora i stl?
    Feja har ju värsta långa fossningarna :)

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Vilken fin blogg du har!
    Jag har just hittat hit...och jag kommer tillbaka :)

    SvaraRadera
  7. Linda - Det står ju innermått på skorna på ecolocos hemsida. Så man mätar bara foten och tar sedan en sko som är 1½-2 cm större. Tokenkelt!

    ekomuppen - Hej! Tackar och välkommen hit.

    SvaraRadera