söndag 10 januari 2010

I badrummet

Precis vid badkaret är det en hylla, som vi bygde enkomt för att kunna ställa hygienartiklar på. Just nu ser det ut såhär! Jag gillar verkligen Urtekrams produkter. De fungerar bra, innehåller naturliga saker och luktar gott. Dessutom till ett bra pris. Vi har köpt alla våra flaskor på Grön Gåva i Örnsköldsvik. Vad använder ni för produkter i duschen?

6 kommentarer:

  1. Jag använder schampo och balsam från Redken och duschkräm från HTH eller The Body Shop. Gillar jättemycket när du skriver om miljövänliga alternativ, du är en förebild för mig när det gäller hållbarhet.

    Kram fina du.

    SvaraRadera
  2. Vi använder också Urtekrams produkter! Lavendel schampo o balsam till min hårtvätt var 8e dag, deras barnschampo till Leon, Johan använder inte schampo då han har 1 mm långt hår och deras Brown sugar-duschcrème åt hela familjen.

    Tycker deras grejor är toppen!

    Kramalin

    SvaraRadera
  3. Jag använder Body Shops märken när det gäller dusch och bad. Schampoo köper jag dock hos min frisör, inget annat biter på mitt hår och får det att se slätt och blankt ut.

    SvaraRadera
  4. Till LillaF använder jag mkt skonsamma produkter (vi har ingen bra butik som Grön gåva här) och just nu är det Liberos dusch hon får använda. Men ofta bara vatten, då jag anser att småbarn inte behöver tvätta sig med tvål varje dag (ja, alltså om dom inte är supersmutsiga alltså givetvis!) :)

    SvaraRadera
  5. Lindasblommorodesign12 januari 2010 kl. 15:39

    Jag hittade din blogg när jag sökte efter Annas baGus blogg.(Hittade aldrig hennes)
    Roligt när man hittar någon bloggerska i sitt närområde som skriver om saker man kan gå och titta på!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Hanna - Har själv testat Redken och varit väldigt nöjd. Men det är på tok för dyrt för en fattig bonnläpp. Kraaam!

    Malin - Ska prova lavendel nästa gång det är dags att köpa nytt. Håller verkligen med om att deras produkter är toppen! Kram!

    Linda - Jag tror att du skulle älska Urtekrams Childlotion. Den är guld värd för Folke i dessa torrtider. Och jag tycker precis som du att småbarn inte behöver tvål. Vi använder inte ens schampo på Folke än, men efter badet så blir det alltid en helkropps smörjning med Urtekrams Childlotion och han blir mjuk som en nyfödd. Kram!

    Lindasblommorodesign - Välkommen till min blogg! Brukar kolla in på din blogg ibland också, är tyvärr lite dåligt på att kommentera. Du är verkligen jätteduktig! Kram!

    SvaraRadera