måndag 2 maj 2011

Dagens underhållning




Att kolla på när det sprids dynga och plogas kan ju vara hur kul som helst. Iaf för en liten bonnläpp som Folke! Synd bara att jag hade sovrumsfönstren öppna. Men jag har laddat oljebrännaren med lite spelsin- och lavendelolja så det luktar nog snart helt okej här inne igen.

För er som undrar; Ja det har snöat, men det har också spöregnat och haglat lite. Typiskt aprilväder i början av maj. Inget konstigt alls!

6 kommentarer:

  1. Tyvärr smälter det ju bort i princip med en gång. För lite för att ta fram skidorna också... Men jag längtar mer efter sommaren nu då jag inte får på mig något annat än tofflor.

    SvaraRadera
  2. Huu stackars er som fått nederbörd.. jag är ju som du vet iiiingen snömänniska och när grannen skojade med Tyra om att hon kan åka pulka ikväll (det kom några flingor här förut) såg det ut som om ungen skulle börja grina;)
    Vi får nog flytta till Kongo istället=)
    /Sara

    SvaraRadera
  3. Sara - Hahaha....men stackars Tyra! Och måste jag välja så tar jag hellre sommar också. Men gillar liksom charmen med de olika årstiderna.

    SvaraRadera
  4. Måste hålla med om det.. Olika årstider är ju fint för annars skulle man ju inte uppskatta sommaren men vintern är så låång.. Hellre längre vår om jag fick önska;) /Sara

    SvaraRadera
  5. Sara - Man blir klok med åldern... =O)

    SvaraRadera