tisdag 23 mars 2010

Blogg paus...

Hej alla fina, ledsen för dålig uppdatering här. Har väldans mycket skolarbete just nu som måste prioriteras. Men det ger sig snart tror jag. Ha det fint i vårsolen så länge och kika in här igen om nån dag.

söndag 14 mars 2010

Promenad

Nu har vi varit på en solig promenad och postat några hemliga brev! Hoppas att de kommer fram, även fast vi hade gamla frimärken.

lördag 13 mars 2010

Lördagsgodis


Folke var med mig på mataffären idag för att handla lite. Han uttryckte då en önskan om något gott. Ibland får han lördagsgodis och vad passar väl bättre än dessa ekologiska godsaker från Sjölunda Gård. Jag är själv väldigt förtjust i kexchokladen, den är liksom lite krämig innuti. Mums!! Just dessa är köpte på COOP i Örnsköldsvik.

9 nya blommor



Förra helgen planterade jag om ett gäng blommor. Passade samtidigt på att ta några sticklingar på pelargonerna och fick då nio nya blommor. Snacka om miljövänligt och ekonomiskt! Jag vet att det ser galet ut med påsarna på, men det funkar så bra.

Våra rådjur är hungriga


Ibland kommer de och äter av fågelmaten. Vi har två som är särskilt fräcka och bara mumsar på, fast man står och glor på dem bara nån enstaka meter bort.

onsdag 3 mars 2010

Tävla om Bellio tofflor!


Gå in på Ekoblogg och tävla om en par fantastiska Bellio tofflor till barn. Dessa tofflor är helt fenomenala. De fina tofflorna sys för hand i Docksta på skofabriken och är gjorda av ekosmarta material. Folke har de lila med gul stjärna men de börjar bli i minsta laget så vi tävlar om ett par nya som är orangea med lila hjärta på.

Bild lånad härifrån.