tisdag 27 oktober 2009

Vinterkängorna




Igår kom de fina vinterkängorna till Folke med posten. Supersnabb leverans! Med den smarta kardborreknäppningen så kan Folke ta av och på dem själv. De kommer att bli perfekta när minusgraderna kommer. Jag skriver mer om dem när Folke fått prova dem lite! Och blir ni sugna på att köpa likadana så finns de hos ecoloco!

lördag 24 oktober 2009

Ny länk

På önskemål så har jag lagt till en länk i mina favoriter här till höger. Det är ett familjeägt företag, som gör fina personliga silversmycken till förmånliga priser. Själv tycker jag att deras namnsmycken är så otroligt fina. Så alla fina läsare gå och kolla efter lite julklappar i god tid. High Coast Silver har något som passar alla!

En ny beställning

Jag är verkligen seg, men skolan tar upp all min energi just nu. Har iaf lyckats beställa hem ett par vinterkängor till Folke nu. Bättre sent än aldrig! Just nu är det ett paket någonstanns i Sverige på väg till oss med ett par bruna Kavatkängor i bästa ekokvalitet från ecoloco. Jag håller tummarna för att storleken ska passa så vi kan börja använda dem med en gång. Som jag nämt tidigare så är vi otroligt nöjda med de fina kavatsandalerna vi köpte från samma ställe. Jag vill också säga att de snygga Bellio tofflorna (som vi också köpte från ecoloco) är enormt populära av både Folke och förskolans personal. Snacka om genomtänkt barntoffel!!! Bild på kängorna kommer så fort de anlänt och jag fått fram kameran. =)

fredag 2 oktober 2009

Snyggast och snabbast


Den snyggaste och snabbaste killen i Banis idag var Folke! Han gav sina nya Bellio tofflor en ordentlig testrunda hela eftermiddagen. Han har konstaterat att de är grymt snygga och de är superbra att springa snabbt i och köra kavare som en blådåre. Mamman kan meddela att de verkar sköna och sitter som en smäck på småfötterna. Stort tack till Loa och Lotta på ecoloco som har så bra service! För er som är intresserade av att inhandla ett par Bellio tofflor så kan jag varmt rekomendera ecoloco. Och för er som undrar vad Bellio tofflor är så kan jag berätta att det är ekologiska barntofflor. För mer info kan ni titta in på Bellios hemsida!

torsdag 1 oktober 2009

Pippi mat


Kära sambon ansade björkarna lite väl mycket så vi tappade vårat fågelmatningsställe för ett bra tag sedan. Men efter en fin (egentligen inte alls så fin) teckning som jag gjorde så stod denna skapelse ute i trädgårdslandet. Det är tänkt att vi ska hänga fröautomaterna och talgbollarna på den och annat smått och gott.

Då vi satte fast den "dåliga" äpplena så hittade Folke en vit morot som han åt upp. Lilltoker!